Otthagyjam a gimit? Esti tagozatos gimibe jarni jobb?

Figyelt kérdés
Vagyis nem hagyom ott hanem esti gimibe megyek heti ketszer mert nem.igazan ment a beilleszkedes.van koztetek aki esti tagozatos .megbantatok.vagy jobb?
2013. aug. 27. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sima gimiben végeztem de hallottam az estiről az annyiból jobb hogy csak heti kétszer kell bejárnod órákra és több időd marad ha éppen dolgozni szeretnél és van is munkahelyed. Viszont annyiból rossz hogy fizetni kell érte, nem tudom pontosan mennyit havonta, és hogy kevesebb órák vannak és többet kell önszorgalomból tanulnod otthon. Ennyiből gáz. De szerintem nyugodtan csináld végig a sima gimit, jobban jársz vele hidd el.
2013. aug. 27. 14:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csináld végig, jobban fel tudsz készülni az érettségire. Estire este kell bejárnod (nyilván), nem hiszem, hogy akkor szeretnél ott lenni. Gimiben o.társak, tanárok is tudnak segíteni szünetben, összetartóbb az osztály, még ha klikkek is vannak, estiben ez nincs meg. Lehet, hogy nem érzed igazán jól magad a közösségben, de ez estin sem fog változni.
2013. aug. 27. 15:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazabol minden nap rettegek bemenni.raadasul a volt pasim is oda jar.viszont a szivem szakad meg hogy nem lesz szalagavatom.de nemtudok donteni.mert ezt a sulit utalom
2013. aug. 27. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
És ha sulit váltanál? A volt barátoddal ne foglalkozz, én is 1.5 évig kerülgettem az exem, de nem volt vészes. :)
2013. aug. 27. 15:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Hat nemtudom :/ sulit valtani meg azert nem akarok mert oda se rudnek beilleszkedni.akkor meg inkabb az esti tagozat heti ketszer.ja es amugx egy ilyen esti gimibe hany fo van egy osztalyban?:)
2013. aug. 27. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én most jelentkeztem át idén szeptemberben estire, ott járom ki az utolsó 2 évem. (1 évet csúsztam, mert nyelvi előkészítős voltam nappalin) mivel én szakközépbe jártam, ezért más iskola nem volt a városban ahová eltudtam volna menni, városon kívül meg nem akartam. Én nagy mértékben a tanárok miatt jöttem el onnan. Nagyon rossz tanáraim voltak, szinte semmit nem tanítottak, és ezek ráadásul az érettségiztető szaktanáraim voltak, szóval többen figyelmeztettek, hogy ezeknél nem fogok jó érettségit csinálni. A másik ok az osztály/suli közösség volt, szóval, ha lehet, azt nem minősíteném, egyszerűen nem találtam ott a helyem, még 2 év után sem. Így döntöttem, hogy elmegyek esti gimibe, egy normálisabb suliba, normálisabb tanárokhoz. Nekem azt mondták, hogy ott a tananyagot egy átlagos szintre tanítják meg, ha jó jegyeket akarsz, azért neked, önerőből kell tenned. A lényeg, hogy kell hozzá önszorgalom, és önállóság, mivel nem fogják a szádba rágni a dolgokat, mint nappalin. Az osztálylétszám általában ugyan annyi, mint nappali tagozaton.
2013. aug. 27. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A mi sulinkban 35-40 fős osztályok vannak estin (vagy még több), csupa öreg fószer, meg a normál gimiből kibukott kanc.gányok. Bánom, hogy átjöttem. De lehet, hogy felétek más a helyzet.
2013. aug. 27. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:
légy bátor és menj át egy másik suliba, hidd el, be fogsz illeszkedni, ha kikerülsz abból a nyomasztó környezetből :)
2013. aug. 27. 21:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Nemhiszem :(gondolokom egy magansuli mellett is de megse kerhetem anyaekat hogy 30.000-et fizessenek egy honapban.szoval marad az esti.egyebkent oda nem.kotelezo bejarni csak a vizsgakra ugye?
2013. aug. 27. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
miért félsz ennyire az új közegtől? ne szúrd el az életed estin, oda olyanok szoktak menni, akik munka mellett csinálják
2013. aug. 27. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!