Hol tudnék csoportos gazdasági matematika (és hasonszőrű főiskolai tárgyak) korrepetálásra járni Budapesten?
Emlékszem, régen jártam Óbudára egy panelba csoportos gazdasági matek korrepetálásokra. Nagyon hatékony volt és ráadásul a sok ember miatt fillérekbe került. Most a páromnak lenne szüksége ilyen képzésre, de már nem emlékszem, hol van pontosan a hely (ha még van).
Amennyiben ilyen nem jut az eszetekbe, ha tudtok tanárt normális áron, az is jöhet. Köszönöm!
Én szoktam kisebb csoportoknak is tartani mindenféle egyetemről korrepetálást (volt már Közgázos, Progmatos, Műszaki infós, Építész, sok-sok főiskolás tanítványom...):
Analízis (határérték, deriválás, integrálás, differenciálegyenletek, többváltozós analízis)
Algebra (mátrixok, lineáris algebra)
Valószínűségszámítás
Olyan kimondott gazdasági-pénzügyi szakmatekot nem, illetve operációkutatást, és statisztikát sem tanítok.
2-5 fős csoportok is jöttek már hozzám, csak az a lényeg, hogy ugyanaz legyen a tananyag, és kb. azonos szinten legyenek, akkor hatékony a dolog. Létszámtól függetlenül ugyanannyit kérek, 90 perc 5500 Ft, de 120 perc 7000, ami jobban megéri.
A helyszín a VI. Bajza utcában lenne.
Ha érdekel, írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!