Félévi-felvételi gondok?!
Számítógép, tv kikapcsolva lehetőleg ne legyen túl sok minden ami elvonja a figyelmed.
Ha az évszámokkal és a személyekkel van gondod, akkor arra van egy jó ötletem. Én azt csináltam,hogy kis jegyzetpapír egyik oldalára évszámot írtam a másik oldalára az eseményt ami akkor történt. Ugyanígy meglehet személyekkel is csinálni, másik oldalára a rendeleteit vagy cselekedeteit írod.
A magolós részre annyi tanácsot tudod adni, hogy úgy tanuld mint egy mesét. Ha könnyebb akkor a mese vázlatát letudod írni vagy ha úgy jobb egy-egy kulcsszót leírsz egy lapra. Ha a kulcsszavak köré visszatudod építeni a mesét akkor nyert ügyed van. :)
Én így tanultam. Remélem tudtam segíteni :)
Szedj magneb6-ot és mikor hazaérsz,aludj egy órát.Aztán kezdj el tanulni.
A törit a legkönnyebb úgy tanulni,ha nem magolod,hanem elképzeled mi történt.Tudom,hogy a 8.os anyag elég száraz,de szerintem nem olyan nehéz elképzelni egy egy puccsot,puncsot,párteseményt,56 meg olyan egyszerű:)A világtörténelem meg tök izgi akkor:))A holokauszt meg ilyenek is könnyen elképzelhető:)
A föci pedig,hát az a legjobb ha felírod mihez mi tartozik,bárnemtudom mit tanultok most.Készíts jegyzeteket,hátha úgy megy:)
Ha most nem megy amúgy mi lesz később?:DIgyekezz és kész és menni fog:)
Ha 2 hónapod van akkor úgy tanulj hogy szedd össze az összes zsebpénzedet és irány egy különtanár legalább heti 2x !!!!
Aki elmagyaráz neked dolgokat érthetően, illetve kikérdezi az anyagot és kijavít aztán újra kikérdezi egészen addig amíg nem tudsz mindent!!!
Hidd el megéri befizetni magántanárra!!!
A JÖVÖD A TÉT!!!
Előző vok...
Azért is lenne még jó a magántanár mert elképzelhető hogy azért nem mennek dolgok mert valamilyen rész kimaradt és most nem tudsz mire építeni a következő leckéből!!
A lényeg, hogy 2 hónap alatt meglehet váltani a világot! Értelmes ember vagy. Nem látom okát, hogy ne sikerüljön kijavítani a jegyeid.
(Első voltam) :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!