Dia88 kérdése:
Szerintetek hányas átlagal vesznek fel valakit a szombathelyi orlay iskolába?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 14:57
1/13 anonim válasza:
Kb. 3
Szerintem nem túl jó, de mostanában tuszkolják bele az uniós pénzeket...
2/13 anonim válasza:
Oda szinte mindenkit felvesznek. Nem kell valami nagyon szuper bizonyítvány. Én is olyan 3-as átlagra tippelnék.
3/13 anonim válasza:
Szerintetek hányas ÁTLAGAL...
A helyedben én is aggódnék.
4/13 anonim válasza:
"1976. január1-jétől a működő iskolát összevonták egy igazgatás alá, és ettől kezdve az ORLAY FÜRST KÁROLY"
Igen, igen. Ráadásul az Orlay tulajdonnév, így nagybetűvel irandó...
De ne izgulj. Te talán még beférsz.
5/13 M.Kata válasza:
hát sok szak tényleg nem erős,oda tényleg olyan 3-mas körül. de pl a kéttannyelvű nagyon nehéz, a jelentkezők számától is függően szerintem oda minimum 4-es
6/13 anonim válasza:
Két éve végeztem az orlayban külker-marketingen,azért nem volt leányálom,amúgy 4,7tel vettek fel anno
7/13 anonim válasza:
Attól függ hova . A kéttannyelvűbe pl
8/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, szóval szak iskolai részre : 3 fölött egy picivel , érettsigit is adóra : 4 , kéttannyelvű : 4,7 vagy 4,8
9/13 anonim válasza:
a kéttanyelvűbe 4,8-cal vettek fel, az ideiglenesen így is kb 40.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!