Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik középiskolát ajánljátok...

Melyik középiskolát ajánljátok debrecenben? (kémia-biológia érdekel)

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 16:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tóth Árpád, biológia-kémia tagozat.
2009. okt. 29. 22:02
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
Fazekas, Vegyipari.
2009. nov. 1. 00:13
 3/13 A kérdező kommentje:

Vegyipari? Vélemények?

Mennyire jó?

2009. nov. 1. 01:00
 4/13 anonim ***** válasza:
12%
Legjobb szakközép a megyében.
2009. nov. 1. 13:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Valaki a vegyipariról tudna részletesebben is írni?
2009. nov. 4. 17:49
 6/13 anonim válasza:
62%
Tóth Árpád! Onnan van esélyed továbbmenni. Szakközépben elkajlódsz! Hátrányból indulsz
2009. nov. 7. 20:40
 7/13 A kérdező kommentje:

Tóth Árpád?:O viccnek is rossz

Nem tudom miért van annyira felfújva mikor debrecen középiskolái között csak a 11. helyen, többek között a vegyipari is megelőzi! Ne röhögtessenek már!

2009. nov. 8. 21:06
 8/13 anonim válasza:
Már bocs de nem tudom honnan hallottad, hogy a 11. a debreceni középiskolák közt a TÁG.. szinte nincs is annyi középiskola. Amit te hallottál, az az országos 11. hely, ami viszont nagyon jó. Én TÁG-os voltam egyébként, öcsém járt a Vegyipariba de annyira 0 ott a színvonal, hogy 1 év után ott is hagyta. A Tóth Árpádhoz kis szerencse kell, mert ki lehet fogni nagyon rossz tanárokat is, de a biokémes osztályok oktatási színvonala nagyon jó, innen van igazából esélyed bekerülni egy orvosi egyetemre, míg a Vegyipariból igen erős hátránnyal indulsz, nem véletlen a felvételi követelményben is a különbség...
2010. jún. 15. 11:16
 9/13 anonim válasza:
Utolsónak igaza van! Ha ilyen úton szeretnél továbbmenni, akkor én is a TÁGot ajánlom! Hidd el egy szakközépben hamarabb elkallódsz. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az Egyetemen, mikor megkérdezik hova jártál középsuliba és mondod, hogy Vegyipari, körberöhögnek...de ha mondod hogy Tóth Árpád, akkor mindjárt más szemmel fognak rád nézni, hidd el! :)
2010. aug. 4. 19:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Jól írják, a Tóth Árpád és a Vegyipari messze nem egy kategória. A TÁG sokkal erősebb, arról nem is szólva, hogy gimnázium (és azok között az országos élvonalban van), míg a Vegyipari egy átlag városi szakközép.

Amúgy az orvosin még nem találkoztam Vegyiparisokkal, pedig most fogom a 4. évet kezdeni, ellenben a TÁG-ból sokan vannak...

2010. aug. 4. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!