Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Magyar-történelem szakos...

Magyar-történelem szakos tanárként lehet munkát találni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Magyarral mostanság nem igen, de a töri az még mindig elég "kapós".
2013. aug. 20. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont fordítva. A törivel semmire sem mész, a magyarral van esély. A kettő együtt nem a legjobb párosítás, de a magyar kicsit erősíti a dolgot. Ha a töri a főszakod, akkor az gázabb.
2013. aug. 20. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem akarok vitázni, mindenkinek meg lehet a véleménye, de előbb azt nézzük meg hogy évente hány töris és hány magyar szakos tanár végez. Töriből sokkal kevesebb mint magyarból. De ha megvan/meglesz a töri-magyar szakod, akkor azzal találni fogsz munkát az biztos. Szerintem a töri az a felhúzósabb rész.
2013. aug. 20. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Na most. Az én főiskolámon most nyár elején összesen 7 magyar tanár kapott diplomát, amíg történelem tanár legalább 20 ment ki átvenni a papírokat. Én nem tanári irányba mentem, de a csoporttársaim közül a minorosok 90 százaléka a törit vette fel minorként. És ez csak egy szak egy csoportja! Továbbá az angoltanárom felesége évek óta keres munkát töri-föci-számítástechnika trióval. Heti 5 órája van összesen és mind földrajz óra, amiből nem tud megélni. A törivel semmire sem megy.
2013. aug. 20. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
ha van ismeretség, akkor lehet. mondjuk ha ahol végeztél középsuliba olyan az igazgató, hogy a régi diákot szívesebben alkalmazza (rengeteg ilyen van), akkor talán. egyébként nem nagyon. ez a két legtelítettebb tárgy.
2013. aug. 20. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Körül kéne nézni...

2013. aug. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!