Nagyon fontos! Festő, Mázoló, Tapétázó vagy kőműves szakma?
Figyelt kérdés
Megbuktam és a mostani szakmámat nem nagyon szeretem,mondhatni utálom,tehetségem sincs benne és ez a két további lehetőségeim van ha megbukom,kíváncsi vagyok melyiket lenne érdemesebb. a válaszokat előre is nagyon köszönöm2013. aug. 14. 21:28
2/8 A kérdező kommentje:
Továbbá,nagyon szeretek rajzolni,dekorációkat létrehozni mindenféle dolgokat amik kipattannak a fejemből,jól is tudok rajzolni de a műszaki rajz meg az asztalosipar nem illik hozzám abszolút:\
2013. aug. 14. 22:05
3/8 A kérdező kommentje:
Miből gondolod? tudnál érveket sorolni?persze ha nem probléma :)
2013. aug. 14. 22:06
4/8 anonim válasza:
A kőműves túl nehéz lenne neked.
Menj inkább mázolni.
5/8 anonim válasza:
Ha szeretsz rajzolni,akkor a festő-mázoló jobban lenne neked való.
De viszont nem vagy allergiás bizonyos festékekre?
Mert akkor meg megint nem ajánlott.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok allergiás semmire:)és szeretek rajzolni,festeni ^^. a kőműves az miért lenne nehéz? mi az ami nehéz benne? gondolom a rajzra értetted :)
2013. aug. 15. 19:42
7/8 anonim válasza:
Azért nehéz a kőműves szakma, mert azért egész nap rakodni a téglákat, hajolgatni, gugolni azért eléggé lemeríti az embert. Főleg nyáron a 35 fokban a ház tetején tűző napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!