Ismered ezt az oldalt?
Figyelt kérdés
Még régebben mondott vki egy olyan oldalt, ahová pl be lehet írni a szavakat két nyelven, és ezeket gyakoroltatja:) Ismeri vki?2009. okt. 27. 23:08
1/4 anonim válasza:
[link] Szerintem én javasoltam. Angol nyelvű, persze te bármely nyelven beírhatod a szavakat.
Regisztrálni kell és a making flashcards címszónál lehet a szavakat beírni. Címet is lehet (célszerű) adni nekik, a könnyebb megtalálás érdekében. A plusz gombbal lehet több szót beírni, mert egyszerre csak öt hely nyílik meg. Módosíthatsz is, ha valamit rosszul írtál be.
2/4 anonim válasza:
Vagy iwiw-en az alkalmazásoknál használd a memori-t az is nagyon jó. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Első: igen, köszönöm szépen, szerintem ez volt az:) Örök hálám!
Második: köszönöm szépen a tippet, megnézem:)
2009. okt. 28. 14:43
4/4 anonim válasza:
esetleg itt is vannak ötletek,hátha...
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!