Orosztudás nélkül is?

Figyelt kérdés

Szlavisztika orosz szakirányra jelentkeznék.Sajnos eddig nem volt alkalmam orosz nyelvet tanulni,nemrégiben viszont lehetőségem nyílt rá.Így az orosz tudásom nincs olyan szinten mint az angol,ill.latin.Arra lennék kíváncsi szerintetek mennyire kerülnék hátrányba ezen a szakon.Úgy tudom nem kötelező érettségizni a célnyelvből.Körülbelül milyen szintű előképzettség szükséges?

(ja és ne azt írjátok,h minek mennék ide ha nincs megfelelő tudásom,azért mert megszállottja vagyok az orosz nyelvnek és irodalomnak is:):):):):))

2009. okt. 27. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
az oda kerülők nagy része abszolút kezdő.0-ról kezdik az oroszt!!úgyhogy nyugi!!!nem leszel hátrányban!
2009. okt. 27. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
0 tudással is mehetsz, én is így tettem:D
2009. okt. 27. 20:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Jaaaaaaaaaaaaaaj nagyon szépen köszönöm,nagyon megnyugodtam:):):):)

Hú de megörültem,most mindenkit szeretek:)

2009. okt. 27. 21:14
 4/4 anonim ***** válasza:

itt vannak érvek pro és kontra..

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..

de én is úgy tudom,h.abszolút nem kell h.beszélj oroszul,hiszen a mai fiatalok nagy része nem is tanulta a nyelvet,(alig van olyan középiskola ahol tanítják,mint idegen nyelvet)nem lehet elvárás,h.beszéljék.

2009. okt. 29. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!