Főiskolás vagyok de nem tetszik mást szeretnék mit tegyek?
Figyelt kérdés
AZ a helyzet hogy főiskolát kezdtem el most érettségi után csak a felsőfokú szakképzésre vettek fel lecsúsztam a diplomásról. De nagyon nehéz nekem az érettségi is iszonyat nehéz volt pedig van aki nem is tanult rá és átment. Én meg rengeteget de legalább jó eredményeim lettek. Eddig túl vagyok pár vizsgán viszont számvitel és vállgazdból rögtön megbuktam tudom mert alig tudtam valamit pedig tanultam de ez nagyon sok:S:S
Az álmom az hogy fodrász legyek, de azt mondták itthon hogy először tegyem le ezt a főiskolát és max utána. De nagyon drága ez a tanfolyam kb fél millió ft lenne de lehet több is:S:S:( Maradjak itt, menjek máshova? KÉrlek írjatok mindenféle választ nagyon megköszönnék.
2009. okt. 27. 18:57
1/2 anonim válasza:
Ha minden igaz az első OKJ-s képzés igyenes. Tehát akár főiskola mellett is csinálhatod ha bírod. A fodrászat szép dolog, de ha nem fog úgy menni az üzlet, akkor diploma nélkül csóróság lesz. Most viszont még tanulhatsz és bebiztosíthatod magad. Döntsd el hogy melyik éri meg jobban.
2/2 A kérdező kommentje:
Az hogy az első okj-s képzés ingyenes azt mire írtad? mert a fodrászat nem az. Ahol most vagyok fősulin az az eddig.
2009. okt. 28. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!