Szeritetek melyik szakot válasszam? Logisztika vagy Hr?
Figyelt kérdés
Êrettségire épülő képzésre szeretnék menni, de nem tudom melyik szakmât vâlasszam mert mind2 érdekel...melyikkel lehet jobban elhelyezkedni és jobban keresni? Fősulira nincs pènzem ìgy olyan vàlaszt nem szeretnék kapni, hogy jobban jàrsz ha gyüjtögetsz rà és elmész fősulira. Köszi2013. aug. 11. 07:45
1/6 anonim válasza:
Logisztika.
De csak akkor ha talpraesett vagy, gyors, jó helyzet felismeréssel és azonnali reakciókkal, pontossággal, kiváló kommunikációkészséggel rendelkezel.
Ha ezek közöl bármelyik képességgel hadilábon állsz, akkor bele se kezdj, mert idő kérdése és ki fogsz hullani ill. elfognak taposni.
Akkor inkább a Hr-t válaszd, bár ezzel meg jóval kevesebb pénzt tudsz majd keresni.
2/6 anonim válasza:
A logisztikához még kiváló szervezőkészség is kell, ezt lefelejtettem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) kb mennyi lehet a kereset különbség a 2 szakma között? persze, tudom, hogy ez függ attól is hova vesznek fel, de ettől függetlenül kb...??
2013. aug. 11. 07:55
4/6 anonim válasza:
Ha megállod a helyed logisztikusként/fuvarszervezőként, és profi vagy netto 400-1,5MFt
Hr-es 250-350 között
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2013. aug. 11. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!