Budapesti Corvinus egyetem vagy esetleg Dánia International Business Academy?
Attól függ, hogy hogy tervezed az életed. Ha nem szeretnél később itthon maradni, akkor Dánia feltétlen.
Ha meg mindenképpen itthon szeretnél maradni, akkor BCE feltétlen. (Kimész Dániába, megszerzed a diplomát, megtudod hogy mennyi a fizu, és nem lesz kedved visszajönni.. :-) )
Pénzügy-számvitelre talán érdemes menni (BCE).
Vagy logisztikai menedzserre.-
De a többi szakosból (marketinges, szociológus, nemzetközi kapcsolatokos) már túltelítettség van.
Én most probálok meg visszavandorolni MOra, 16 eves koromtol eltem kb külföldön. Hiányzanak azért az itteni kapcsolatok, a kultúrát sem annyira ismerem.
Ma valahogy ugy próbálnám elrendezni, hogy egy pár évet itthon is járjak egyetemre. Akár úgy, hogy vendégdiákként hazajössz 1-2 félévre(legalábbis fizikábol nem annyira nehez elismertetni más országok kurzusait), vagy úgy, hogy a Bachelort itt csinálod és közben-utána mész külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!