Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeretnék általános iskolás...

Szeretnék általános iskolás magántanítványt vállalni, mi a módja?

Figyelt kérdés

Ebben a tanévben fogok érettségizni. Türelmes vagyok, szeretek tanítani. Szükségem van egy kis zsebpénz kiegészítésre és arra is kíváncsi vagyok, hogy menne-e ez az egész.

Kémiához, informatikához nem értek annyira, többi tantárgyat tudnám tanítani.

Hol érdemes hírdetnem magam? Milyen árban?

Köszönöm a segítséget.

2013. aug. 7. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Rohadtul nem lesz időd arra, hogy korepetálj. Főleg ha tovább szeretnél tanulni.

Másrészt én pl:. egy középiakoláahoz nem vinném a gyerekem... Még ha egyetemista lenne akkor se 100%...

2013. aug. 9. 18:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, ment a zöld kéz.

Mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen.

Azzal egyetértek, hogy ha lenne gyerekem előbb vinném egyetemistához mint végzős középiskoláshoz.

Utóbbi időben gondolkozom azon, hogy angoltanár legyek, emiatt is lenne jó ez egy kis tapasztalatszerzésnek.

Húgom általános sulijában ki fogok tenni egy hírdetést miután megbeszéltem az igazgatóságon. Sokat nem veszíthetek.

2013. aug. 9. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!