Általános iskolás gyermeked hanyadik osztályban kezdett el önállóan tanulni?
Figyelt kérdés
Itt főleg szóbeli tanulnivalókra gondolok, mint pl. vers, környezetismeret, nyelvtani szabályok, történelem stb...2011. febr. 28. 13:32
1/7 anonim válasza:
Én anno negyedikben kezdtem el.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.
Az én csemetém még harmadikos...akkor még van remény:-)
2011. febr. 28. 14:23
3/7 anonim válasza:
Ötödikes, de napi szinten ott vagyok mellette, nógatom, tanulgatok vele, pedig lány, és eddig szorgalmasan tanult is, de ettől az évtől kezdve...
4/7 anonim válasza:
Én elsőben magamtól tanultam mindent otthon. Negyedikig kitűnő tanuló is voltam. De ötödikben meguntam és hát eresztettem. Nyolcadikos vagyok és a félévim 3,7, most bezzeg év végén mindenből 5-4re állok. Pedig nem tanulok többet.
5/7 A kérdező kommentje:
hű, pedig a félévi bizi fontosabb mint az év végi.
Hová adtad be a jelentkezésedet? Van esélyed gimibe?
2011. márc. 1. 19:55
6/7 anonim válasza:
engem 4. osztályig kérdeztek meg ellenőriztek rendszeresen, aztán fölső tagozatban már valahogy tudatosult bennem, hogy magamnak tanulok, a felelősségérzet kialakult bennem.
7/7 anonim válasza:
Én írtam a 3. választ (aki 1.-ben kezdett el tanulni), és hát gimit nem jelöltem, mert nehéz suli, én Kaposváron a Zicshy Mihály Iparművészeti és Ruhaipari Szakképző Iskola és Kollégium-ot jelöltem meg, csak rajzalkalmassági felvételi van ott és csütörtökön megyek. Talán felvesznek. Előkészítőre jártam és az átlaguk az enyém alatt van! Talán van esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!