Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kulturális antropológiát hol...

Kulturális antropológiát hol tudok tanulni?

Figyelt kérdés
Mindig is kulturális antropológus akartam lenni és úgy láttam, hogy eddig ELTE-n volt olyan szak de már nem találom. Magyarországon létezik még olyen szak?
2013. aug. 5. 09:24
 1/3 anonim ***** válasza:

ELTE-n volt és van is ilyen mesterszak, de az országban csak egy helyen van kulturális antropológia alapszak. Ez pedig Miskolcon van.

Kulturális antropológiára elég sok szakról jelentkezhetsz, tehát akár néprajz alapszakra is mehetsz, később akkor is lesz esélyed kulturális antropológia mesterszakra.

A felvin van fent sok dolog ha megtalálod a megfelelő keresőt, de akár google-be beírva is megtalálod a részleteket. Ja és itt gyakorikon is vannak evvel kapcsolatos kérdések, pl ahol leírják hogy melyik alapszakokról mehetsz kulturális a-ra. (Csak akkor érdemes ha érdekel a szociológia, néprajz és ilyen szakok.

2013. aug. 27. 00:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Én egyébként most ELTE-n tanulok jogot de gondolom az nem túl jó alapszaknak..
2013. aug. 31. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Az gondolom nem, főleg mivel osztatlan mesterképzés a jogi.
2013. szept. 1. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!