Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » CAD/CAM Informatikus vagy...

CAD/CAM Informatikus vagy rendszergazda?

Figyelt kérdés

2013. aug. 4. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Programtervező informatikus vagy mérnökinfós! :)
2013. aug. 4. 17:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan jó tanuló,hogy egyetemre menjek.
2013. aug. 4. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem mérnöki képzésen csoporttársam a város egyik leggyengébb középiskolájából jött, 3-as eredményekkel, ő volt akit mindenki kinézett az elején.

Most úgy néz ki egyelőre, hogy benne lesz abban a szűk körben akik időben végeznek (90 főből kb. 6-7 fő).

Tudom, hogy iszonyatos munka volt abban amit csinált, de ő az elejétől fogva komolyan vette és csinálta becsülettel végig.

Ha hiszel magadban akkor én azt mondom próbáld meg, semmi sem lehetetlen, csak arra vigyázz, hogy ne a többieket kövesd, hanem a saját utadat járd.

Viszont ha semmikép sem szeretnél egyetemre vagy főiskolára menni, akkor talán a rendszergazda (CAD/CAM-ból is van egyetemi képzés, azért találom rosszabbnak az elhelyezkedési lehetőségeket).

2013. aug. 5. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Rendszergazda
2016. júl. 20. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!