Ha rendszergazda szeretnék lenni, hol érdemes elkezdeni?
Szeretnék rendszergazda lenni, viszont ehhez szükségem van olyan informatikai tudásra is, amivel ezt el tudnám érni. Jelenleg 23 vagyok, de sajnos főiskolát nem végeztem. Programozáshoz még nem értek, ezért szükségem lenne legalább egy alapszintű szaktudásra ezen a téren.
Azt szeretném elsősorban megtudni, hogy ennyi idősen lehet-e főiskolát kezdeni nappali szakon, és ha igen, melyiken érdemes elkezdeni ahol megfelelő informatikai ismeretekre tudnék szert tenni? Ha pedig nem, milyen más lehetőségeim vannak.
Egyszer azt írod, hogy az alapok megvannak, másszor meg azt, hogy szükséged lenne rá megtanulni, na most melyik? :D
Amúgy nem gondolom, hogy nem ér semmit, nálunk a suliban van egy, és egyszer rákérdeztem, ő OKJ-s csinált azt hiszem Szolnokon, de nem mernék rá megesküdni, és azért elég nagy tudással rendelkezik, de azt mondta nem ajánlja senkinek, mert valami borzalom keveset fizetnek neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!