Felvettek BME fizetősre. Váltani szeretnék a pótfelvételin. Lehetséges-e a váltás, vagy járnom kell oda, ahová felvettek?
Figyelt kérdés
Olyanra szeretnék járni, amit nem jelöltem be, de a pótfelvételin van.Jeleznem kell, ha mégsem érdekel a felvett szak?2013. aug. 2. 16:04
1/6 anonim válasza:
"A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is felvételiztek."
Te nem pótfelvételizhetsz!
2/6 reptoid válasza:
Pótfelvételizni nem fogsz tudni, de ahová most felvettek, oda természetesen nem kötelező beiratkoznod.
3/6 anonim válasza:
Nem kell jelezned semmit, vagy oda mész, ahova felvettek, vagy sehova.
4/6 anonim válasza:
Nem iratkozol be és kész.
Amúgy, ha nem is oda akarsz menni, miért azt jelölted be? Miért nem a kívánt szakot?
5/6 A kérdező kommentje:
Nos, ettől a választól féltem.
Köszönöm, gyors vagy.
2013. aug. 2. 16:08
6/6 A kérdező kommentje:
Balfék voltam jelentkezéskor, az első négyet nem tudtam megugrani, maradt a műszaki.
azt hiszem mégiscsak belevágok.
köszönöm a segítségeteket.
2013. aug. 2. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!