Az alábbiak közül melyiket a legnehezebb elvégezni: az orvosi, vagy a jogi egyetemet?
Sok lógós hülyegyereket ismertem, akik jogászok lettek idővel, viszont ezt az orvos ismerőseimről nem mondhatnám.
De inkább az a lényeg, hogy kinek mi a hivatása, vagy már ilyen szó nincs is?
Az orvosin nagyobb a tananyag, és jól mondták, hogy szinte hónapról hónapra jönnek az új eljárások/gyógyszerek/kutatási eredmények.
Arról nem is beszélve, hogy az orvosihoz kell "idegrendszer" is: hullákban kell matatni, kísérleti állatokat kell műteni és ugyebár van sok szenvedő/haldokló ember is a klinikákon...
Vszínűleg az orvosi nehezebb. Egyrészt hosszabb, nagyobb a felelősség, nem csak tanulni kell, hanem bizonyos dolgokat bírni kell hozzá (vért, szagokat), a gyakorlat miatt a tanév is hosszabb.
Ennek ellenére sztem attól függ melyik a nehezebb, h kit mi érdekel. Elsős orvosis vagyok (szóval még közel sem biztos h elvégzem:D), de nekem nehezebb lenne a jog. Beleolvastam bnőm jogi könyveibe, és fél oldalnál nem bírtam tovább, annyira nem érdekel. Itt legalább tetszik amit tanulok:)
Hülye kérdés.
Neked mi megy jobban kémia,biosz ,fizika vagy magyar és töri?
Neked kell tudni neked mi a nehéz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!