340 pont elég lenne szerintetek ide?
Figyelt kérdés
Szegedre jelentkeznék a TTIK földrajz szakra. A ponthatár államin 240 pont. Nekem körülbelül 340 pontom lesz. Ez jónak számít ha ide szeretnék jelentkezni?2013. júl. 31. 17:07
1/9 anonim válasza:
szerintem sokkal jobb helyre is mehetnél, nem nagy valami Szegeden az a szak, de te tudod, tuti felvennének
2/9 anonim válasza:
Igen, felvennének. Most is minimum pont volt kb. Eddig mindig magasabb volt, mint nálunk bioszon, de most 1 ponttal alacsonyabb volt.
3/9 A kérdező kommentje:
igen láttam, hogy 240 pont volt a minimum....a 340 jónak számít? ez pluszpontok nélkül. szóval csak a tanulmányi pontok. nekem nagy szerelem a földrajz. nem is tudom, mihez kezdhetnék ehelyett.
bocsi a csupa kisbetűért, telefonról vagyok.
2013. júl. 31. 17:32
4/9 anonim válasza:
Átéagos pont. Nekem 320 pontom volt bioszra, 2 5-ös érettségi duplázva és ennyi. Többi érettségit akárhanyasra írtam volna nem számít
5/9 A kérdező kommentje:
és te hova fogsz menni tovább? :) mik a tervek?
2013. júl. 31. 18:33
6/9 anonim válasza:
Én SZTE bioszon vagyok immár 2 éve, most kezdem a 3-at.. csak nekünk így vot, ahogy mondom:D 340 pont simán elég szerintem:D
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2013. júl. 31. 21:41
8/9 anonim válasza:
"nem nagy valami Szegeden az a szak"
ja, csak az országban a legjobb. ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Szia. #8 :)
Én is azt hallottam, hogy Szegeden a legjobb a Természettudományi kar, de azt hittem rosszul tudom. Hát nem! :D Szép estét és köszönöm a választ :)
2013. júl. 31. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!