Elég lesz 366 pont BME-VIK-re?
Na szóval BME-VIK mérnökinfó-t (ANA) jelöltem első helyen. Szerintetek elég lenne ennyi pont hozzá? Ha jól tudom tavaly 370 pont volt a ponthatár.
De ez évben voltak ugye olyan törekvések, hogy a humán szakokat visszaszorítsák. Főleg olyanok válaszát várnám, akik képben vannak, hogy milyen ponthatárokra lehet számítani.
Ha megnézed, akkor 2010 óta 370 ott a ponthatár (pontosan).
Nekem ez elég mesterséges ponthatárnak tűnik, bár nem tudom, hogy lehet-e jogilag egyáltalán ilyet.
Mindenestre nem lehetetlen, de ezzel az eredménnyel inkább ne alapoz rá.
de kijavítottad, és ez dícséretes..
szóval minket is érint a kérdésed..most más lesz: nehogymá' az a sok fiatal csak úgy ingyé' tanulhasson..
igazából júliusban tudjuk meg, addig kiszámítja a .őőő..őőő...az illetékes, hogy mi is jó az oktatási rendszernek...(nem a diáknak)
addig körömrágás..sajna.
Az érettségi igen kis mértékben befolyásolja, hogy fogod megállni a helyed a VIK-en. A prog(C/C++) tudás számít, az is segít, ha a fizikát érted, meg az integrálást/deriválást első körben legalábbis.
Őszintén szólva én nem sok esélyt adnék rá, hogy bekerülsz... bár ha tényleg nehéz volt a matek, akkor előfordulhat. De már az Egyetemnek is ciki lenne, ha még ennél is lejjebb adná ponthatárilag.
[egy BME-VIK infós lány]
BME-VIK-re járok...
Ne zavarjon meg az előző hozzászóló
"[egy BME-VIK infós lány]" -ez nem átlagos...
Alig van csaj nálunk... :(
egy villanymérnökhallgató srác...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!