Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Elég lesz 366 pont BME-VIK-re?

Elég lesz 366 pont BME-VIK-re?

Figyelt kérdés

Na szóval BME-VIK mérnökinfó-t (ANA) jelöltem első helyen. Szerintetek elég lenne ennyi pont hozzá? Ha jól tudom tavaly 370 pont volt a ponthatár.

De ez évben voltak ugye olyan törekvések, hogy a humán szakokat visszaszorítsák. Főleg olyanok válaszát várnám, akik képben vannak, hogy milyen ponthatárokra lehet számítani.

2013. jún. 19. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ez így elég necces. Bár mivel azt hallottam, a matek emelt nehezebb volt, mint szokott lenni, így lehet esélyed. Azt is nézd meg felvin, hogy idén és most hányan jelentkeztek.
2013. jún. 19. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz elég. De lehet, hogy Neked is jobb lenne így, mert oda éppen ponthatárral bekerülni nem egy leányálom...
2013. jún. 19. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha megnézed, akkor 2010 óta 370 ott a ponthatár (pontosan).

Nekem ez elég mesterséges ponthatárnak tűnik, bár nem tudom, hogy lehet-e jogilag egyáltalán ilyet.

Mindenestre nem lehetetlen, de ezzel az eredménnyel inkább ne alapoz rá.

2013. jún. 19. 10:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát tök mind1, mert nem az érettségi fogja megadni a tudást az egyetemre... :D Egyébként a matekom 91% lett. Az infót is a programozásnál szúrtam el, mert 2-3 hónap alatt lettünk felkészítve rá, és a fájlból való beolvasásnál akadtak gondjaim. Így csak 67% lett összesen. Nyelvvizsgám egyenlőre még nincs, mert nem volt rá pénz.
2013. jún. 19. 10:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocs nem egyenlőre, hanem egyelőre. :D Elírtam.
2013. jún. 19. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:

de kijavítottad, és ez dícséretes..

szóval minket is érint a kérdésed..most más lesz: nehogymá' az a sok fiatal csak úgy ingyé' tanulhasson..

igazából júliusban tudjuk meg, addig kiszámítja a .őőő..őőő...az illetékes, hogy mi is jó az oktatási rendszernek...(nem a diáknak)

addig körömrágás..sajna.

2013. jún. 20. 06:33
 7/9 Sidel ***** válasza:

Az érettségi igen kis mértékben befolyásolja, hogy fogod megállni a helyed a VIK-en. A prog(C/C++) tudás számít, az is segít, ha a fizikát érted, meg az integrálást/deriválást első körben legalábbis.

Őszintén szólva én nem sok esélyt adnék rá, hogy bekerülsz... bár ha tényleg nehéz volt a matek, akkor előfordulhat. De már az Egyetemnek is ciki lenne, ha még ennél is lejjebb adná ponthatárilag.

[egy BME-VIK infós lány]

2013. jún. 20. 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

BME-VIK-re járok...

Ne zavarjon meg az előző hozzászóló

"[egy BME-VIK infós lány]" -ez nem átlagos...

Alig van csaj nálunk... :(

egy villanymérnökhallgató srác...

2013. jún. 23. 00:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát, arra már felkészültem, hogy alig lesz. Úgyhogy nagy meglepetés nem fog érni. :)
2013. jún. 23. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!