Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek mi lenne a jó...

Szerintetek mi lenne a jó döntés? (Továbbtanulás)

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú sztori, előre is elnézést érte.

Elég nagy bajban vagyok, hiszen már 1 évem van a középiskolából de fogalmam sincs hogyan tovább. Vendéglátói és idegenforgalmi középsuliba járok, csak eléggé bekeverték a dolgokat. Nagyon sokan úgy jöttek a suliba hogy idegenvezetőnek, recepciósnak lehet tanulni. Kiderült, hogy még sem lehet, valami okból megszüntették. Eléggé csalódott volt mindenki. Elhatároztam hát hogy cukrásznak maradok bent. Érettségi után 2 év. Erre kiderült hogy csak az tanulhat a következő tanévtől cukrásznak aki 9ikben már arra szakra jelentkezett. Egy képzés van amire bent lehet maradni, ez a vendéglős. Csak az a problémám vele hogy ez magába foglalja a szakács és a pincér szakmát is. Ezzel nincs is baj csak hogy a pincérkedés nem az én világom nem vagyok tehetséges benne. Így nem tudom mi lenne a jó döntés, minek tanuljak tovább. Anyám meg folyamatosan szekál hogy döntsek végre. És őszintén igaza is van hiszen nincs sok időm. Fogalmam sincs mi tévő legyek. Előre is köszi a válaszokat.

2013. júl. 31. 10:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tesóm, pénzügyön volt, megcsinálta a 2 évet, de sokat idegeskedett. Engem ez az irány egyáltalán nem érdekel. Szerintem sem lenne veszteni valóm, ha megpróbálnám. Csak akkor most utolsó évbe keményen bele kell húznom.
2013. júl. 31. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!