Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Azok akik egyetemisták, vagy...

Azok akik egyetemisták, vagy szeptembertől azok lesznek, nektek mi a napit rutinotok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Főiskolának/egyetemnek épp ez a varázsa h nincs napi rutin. Minden nap más. Nincs olyan, hogy minden reggel 8-ra suli, 2-re haza, tanulás majd kikapcsolódás. Én speciel akkor tanulok amikor tudok (órák között, előadás alatt stb), a szabadidőm is folyamatosan változik. Ez benne a szép (vagy a rossz?).
2013. júl. 29. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Velem is ez van, mint az első válaszolóval, nincs napi rutin. Sosincs ugyanolyan napom, mindig máskor kelek, máskor végzek, van szünetem, nincs szünetem. De szerintem ez fantasztikus benne, hogy nincs megkötött rendszer.
2013. júl. 29. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
dettó :)
2013. júl. 29. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Csatlakozok az első válasszolóhoz:) (esetleg az a rutin, h délután/este mindenképp muszáj beülni sörözni:D
2013. júl. 29. 23:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2013. júl. 30. 09:32
 6/8 throwaway4 ***** válasza:
90%
Egy valamit tudok hozzátenni: attól még, hogy nincs napi rutin, JÁRJ BE ÓRÁRA! Hihetetlenül hamar felgyülemlik az anyag!
2013. júl. 30. 14:14
 7/8 A kérdező kommentje:
nem mondtam,hogy nem fogok bejárni :)
2013. júl. 30. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát azért nekem van rutin. Reggel bemenni, általában 2 óra (másfél, de nem akarok csak úgy beesni). Járműveken szépirodalmi művek olvasása, otthon a másnapi gyakorlatra megcsinálom a leckét, bár ezt sokszor hétvégén teszem meg (attól függ). Minden nap kb. 2 óra a könyvtárban, és egyik nap sportolok. Ez a rutin, de amúgy tényleg szabadabb.
2013. okt. 25. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!