Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Rendőrök! Lehetek rendőr?...

Rendőrök! Lehetek rendőr? Többi lent.

Figyelt kérdés
Lány vagyok, szeptemberben kezdem a 7. osztályt. milyen tantárgy a legfontosabb a rendészeti sulihoz? mi az, amire/amikre a legtöbbet kéne tanulni?:) (rendőr szeretnék lenni, bár gondolom ezt leszűrtétek a kérdésemből) csak értelmes válaszokat légyszi:)

2013. júl. 28. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetnél rendőr? Lehetsz.

A többire majd más válaszol :)

2013. júl. 28. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Tiszta erkölcsi az egyik fontos tényező... A többit a rendőröknek kell írniuk! :)
2013. júl. 28. 21:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Jaj, meg Tesi! Az egyik volt osztálytársam, aki rendőrnek ment, azt mondta, hogy meg lehet dögleni a vizsgán, olyan tesit nyomatnak
2013. júl. 28. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:
A tesire gondoltam :) csak azt nem tudom, hogy azon kívül, még mi az ami elég fontos :)
2013. júl. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!