A rendőrök szolgálat közben mennyire figyelnek pl, egy körözött személyre?
Szóval, írok egy regényt, amiben egy tizennégy éves fiú, meg egy 16 éves lány megszökik otthonról. Arra lennék kíváncsi, hogy a rendőrségnek járörőzés közben feltünne-e hogyha két eltűnt gyerek sétálgat az utcán. Vagy hogy mennyire figyelnek járörözéskor a rendőrök a keresett személyekre? Tehát pl: ha mondjuk körözött személy vagyok, és leszállok Budapesten a 4-6 villamosról, mondjuk a Blaha L. téren, és az utca másik felén,( vagy mellettem) elmegy két rendőr.....Mennyi az esélye hogy felismernek, ha pl eltűnt gyerekként keresnek? Ha lehet kérem olyan válaszoljon aki tényleg tudja. ( Pl egy rendőrtiszt, bár lehet ezzel sokat kérek?)
Legyen szíves egy bennfentes adjon erről felvilágosítást.
Köszönöm.
Általában leírás alapján keresik az embert, engem el is vittek mert illettek rám a hapsi jegyei, és az mentett meg engem hogy 3 évvel fiatalabb voltam
Tehát kabát táska, ruha kiegészítők alapján is már feltartóztatnak és lekérik az adataid a diszpécsertől
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!