Nem tudom, hogy minek tanuljak tovább. Tudtok ötleteket számomra?
Figyelt kérdés
Ugyan, még csak most megyek általános iskola 7. osztályába, de hamarosan döntenem kell, hogy hová megyek továbbtanulni ( középiskolába ). Tulajdonságaim, Tudásom : 1. 2. 3. 4. 5. osztályban kitűnő voltam 7. - ben pedig jeles. A történelem, irodalom, nyelvtan annyira nem az erősségem. AZ ÁLLATOKAT VISZONT NAGYON SZERETEM ! (Kutya, macska, hörcsög ... nem pedig az ilyen béka, kígyó ... azoktól irtózom. ) A segítségeteket szeretném kérni. Mondjatok nekem ötleteket. Szakokat. Ha olyat tudtok linkeket is elfogadok. Előre is köszönöm a segítségeteket.2013. júl. 28. 16:28
1/1 anonim válasza:
Jelentkezhetsz általános gimnáziumba, abból még bármi lehetsz, vagy biológia tagozatos vagy esetleg matek/reál tagozatos gimnáziumba is. Ha általános gimnáziumba mész és utána esetleg valamilyen gazdasági szakra szeretnél jelentkezni vagy akár mérnöki szakra akkor sincs semmi baj, mivel a szaktárgyakat megtanítják egyetemen 0-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!