Mérnökinfó MA és FSZ között mekkora különbség van?
Az általánosítást hagyhatnám??? Éppen az imént nyilatkoztál lenézően mindenkiről, aki BTK-s. Tudod egyáltalán, mit tanul egy pszichológus? Ja, hogyne, te fenemód tájékozott vagy, elfelejtettem. :) Azokat a vesszőket pedig újraszámolnám, te kis matematikus. :)
Zárjuk le a vitát, egyáltalán nem építő jelegű. Fölöslegesen sértegetjük egymást, főleg én téged. Köszönöm, hogy ennyi időt szántál a csomó helytelen infót tartalmazó kérdésemre. És belátom, van NÉMI igazság abban, amit mondasz. Oké?
Egyáltalán nem volt lenéző amit írtam. Csak gondoltam, hogy erősen humán beállítottságú vagy, ami azelőtt lejött az írásaid alapján. Nem mondtam egy szóval se, hogy rossz a BTK, vagy hogy ott csak rossz szakok vannak (tény, hogy vannak). Egyébként a pszichológus és még talán az anglisztika (és a többi nyelv) egészen értelmes szakok. ;)
Egyébként nem tudom pontosan, hogy mit tanul, mivel nem is nagyon érdekel. De ha akarnék, akkor pár perc alatt utánanézhetnék. Hidd el, nem veszem magamra.
Jó ember vagy amúgy. Hihetetlen, hogy az okoskodó, parasztnak tűnő emberek mennyire korrektek tudnak lenni. Csak éppen nehéz észrevenni, ha közben elvakít az indulat. A lepontozások nagyon gyerekesek voltak. De hát mindegy, téged ez úgysem érdekel. :)
Minden jót! Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!