Mérnökinfó MA és FSZ között mekkora különbség van?
11/24 A kérdező kommentje:
Na, törlöm a listámról a kérdést, igazi választ úgysem kaptam rá. Éljen ez a fantasztikus oldal, ami mindent szolgál, csak épp az eredeti funkcióját nem! Helyesírásra meg figyelj, te rettentő okos egyetemista!!! ;)
Nekem meg 440, na és? :) Majd rájössz, hogy semmit sem jelent. Vagy lehet nem, ha olyan szakra jelentkeztél. :)
Egyébként válaszoltam a kérdésedre, csak nem tudod felfogni, vagy nem akarod.
2013. júl. 28. 19:20
13/24 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy jelentene bármit is a 428. :)
14/24 A kérdező kommentje:
Jól van, nem pazarlom a drága idődet, amit esetleg a helyesírásod tökéletesítésére is fordíthatnál. Minden jót neked az életben, szívből kívánom! Szevasz. :)
Miért nem fogod fel, hogy mi a kérdésedre a válasz, ha beláttad, hogy szorgalomfüggő minden?
2013. júl. 28. 19:24
Várom a helyesírási hibákat amúgy, ha már ennyire kiakarsz oktatni. :D
2013. júl. 28. 19:24
17/24 A kérdező kommentje:
Nem bírok elszakadni tőled. Olyan intelligensen osztasz, hogy az már tetszik.
Látod, pedig nem is BTK-n tanulok, mint ahol te fogsz. :)
2013. júl. 28. 19:28
19/24 A kérdező kommentje:
Szívem szerint ott tanulnék. Én már csak ilyen vagyok, hogy nem érdekel, mit mondanak mások, megyek az álmaim után. Talán nem keresnék annyit pszichológiával, mint a marha okos GTK-s vagy TTIK-s hallgatók, de nekem csak az a fontos, hogy elérjem, amit kitűztem magam elé. Sajnos nem vettek fel. 435 volt a ponthatár. Téged felvettek volna, ügyesebb vagy nálam, igen, tapsold meg magad! Közben figyeled, hogy vesszőket is írok, ugye? Tanulj bátran! :) Gyógypedagógus leszek, ha nagyon érdekel. Bár tudom, ezt a hozzád hasonlók nem igazán értékelik, mert az ember nem keresi magát degeszre, valamint nem villoghat mások előtt.
Nem vettek volna fel, mivel egy BTK-s szakra nincs 440 pontom, mivel csak matematikával és informatikával jön ki ennyire (duplázással). ;)
Amúgy szerintem tökéletesen használom a vesszőket, az előző írásaimban talán 1 helyen maradt el összesen. És egy vessző elmaradása, amúgy se a súlyos helyesírási hibák közzé tartozik. Az általánosítást pedig hagyhatnád. :) Miért néznék le azért bárkit, amiért keveset keres, vagy gyógypedagógus akar lenni? Azért már inkább lenézhetnélek, mert, mint mondtad bunkó vagy és támadólag írsz folyamatosan, mintha valaki bántani akarna.
2013. júl. 28. 19:42
Kapcsolódó kérdések: