Felnőttképzés hogy működik?
Figyelt kérdés
Van érettségim, pótfelvételivel még jelentkezhetek mondjuk Szegedre jogi szakra? Nincs semmi más végzettségem. Megéri? (Vagy bárhova máshova ahol még maradt hely)2013. júl. 27. 00:07
1/6 A kérdező kommentje:
Uhh. Úgy értem Felsőoktatási szakképzés.
2013. júl. 27. 00:08
2/6 anonim válasza:
nem éri meg, az pont egy felesleges képzés a palettán
ha teheted nézzél mást szerintem..
3/6 A kérdező kommentje:
Uhh. De, később szeretnék jogász szakra jelentkezni. Most magánjellegű okokból nem tudok.
Most olvastam, hogy kreditek járnak érte az ugyanazon a szakon belül jelentkezem. De, mi van akkor, ha csak egy évet végzek el és utána jelentkezem és mondjuk felvesznek?
2013. júl. 27. 00:38
4/6 anonim válasza:
Akkor is van megszerzett kredited, ha nem fejezed be. De jogi képzésből sok kreditet az igazságügyi igazgatási alapszakon számolnak be, nem jogász képzésen.
Ezzel a jogi asszisztensi végzettséggel még senkit sem ismertem aki elhelyezkedett volna, pedig 8 ismerősöm is elvégezte..és ezzel állás sehol. Mivel ez a szak is fizetős, nem lenne jobb egy alapképzés, annak van értelme sokkal több.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké, rendben köszönöm. Azt tudom, hogy nem tudok/akarok majd ezzel elhelyezkedni. Ezért is akarok most egy évig nagyjából megismerkedni ezzel és jövőre alapképzésre jelentkezni.
2013. júl. 28. 11:05
6/6 anonim válasza:
Hát te tudod, de a jogász képzés nem alapképzés, hanem osztatlan. Jobban jársz ha alapképzésre iratkozol be egyből, annak a szintje is hasonló, ott fogod igazán megtapasztalni hogy tetszik e a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!