Ez most komolyan így működik? Nem hiszem el.
Kicsi koromtól orvosira készülök, úgy is tanultam, megtettem érte mindent. A kémia emeltem 94%-os lett, de a biosz sajnos csak 81.
Erre az osztálytársam a képembe vágta, hogy nem érti miért izgulok, mikor be lehet kerülni kémia és biosz emelt nélkül is. Nézzem meg őt, egy sima biosz középpel biztos, hogy bekerül (valamelyik országos intézet igazgató főorvosával jóban van apuci).
Ez komolyan így megy? 12 évig tanul vki keményen és egy olyan veszi el a helyét, akinek van ilyen körökben mozgó segítője? Ennyi?
Hogy lehet egyátalán vkit felvenni a követelmények megléte nélkül? Nem nézik ezt valahol?
nyugodj meg, tényleg ilyen a világ.
Majd munkahelykeresésnél meglátod, hogy semmire nem mész a tudásoddal, csak a rokoni kapcsolataiddal.
Most végeztem az egyetemen,és nem találok munkát.
A munkaügyi központban is dolgozhatnék, de nem lehet, mivel kellett a hely egy nyomozó feleségének, aki szakmáját tekintve pék, és ő végzi el képzettség nélkül, egy diplomás munkáját, nagyon sok pénzért.
Jobb, ha már most kezdesz hozzászokni.
Ha nincs meg a megfelelő számú pontja, akkor tök mindegy kivel van jóban apuci, nem vehetik fel egyetemre. Csak felvételi eljáráson keresztül kereülhet be valaki a felsőoktatásba. Persze nagyzolhat az osztálytársad, de attól még nem lesz igaz, amit mond.
Persze költségesre lehet bekerülni középszintűvel is, ha pénzes apuci fizeti neki a milliókat. De, hogy elvégezni nem fogja csak a protekció miatt, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!