Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ugye nem csak én nem kaptam...

Ugye nem csak én nem kaptam még neptunos jelszót?

Figyelt kérdés
Tulképp sms-en kívül még nem kaptam semmit.
2013. júl. 26. 23:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló vagyok. Most léptem be a neptunba és nekem már azt a képzést írja ki amire most felvettek. Eddig kereskedelmi szakmenedzserre jártam, de már a gazdálkodási és menedzsmentet írja felül. Úgyhogy a neptunkód nem változik.
2013. júl. 27. 00:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapsz másik Neptun kódot, csak ha nevet változtattál időközben, mert a Neptun kódot a nevedből, és a többi személyes adatodból (születési idő, anyukád neve) generálja egy algoritmus. Ebből csak a neved változhat..ha többi adat nem, ha semmi változás ugyanazt a kódot adja ki az algoritmus. (ne aggódj, majd jön ez egyetem levele abban benne lesz a kód, akkor is ha most eszedbe jutna)
2013. júl. 27. 00:38
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

"Nem kapsz másik Neptun kódot, csak ha nevet változtattál időközben,"

Ex szaktárs amikor újra felvételizett új neptunt kapott. Ugyanaz az egyetem ugyanaz a szak, csak először kirúgták, és újra felvételizett.

2013. júl. 27. 01:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó válaszoló!

Még mindig a 8-as vagyok. Mint írtam, nemrég léptem be a neptunba és nekem már az új szakot mutatja (UGYANAZZAL A NEPTUNKÓDDAL LÉPTEM BE), tehát a kérdező se valószínű, hogy kapna új neptunkódot. Közben beszéltem erről egy ismerősömmel is, ő igaz kicsit más helyzetben van, mert párhuzamosan két szakot csinál, de az egyikre később felvételizett, neki is egy neptunon fut a két szak. Azt mondta, hogy aki egyszer elkezd a felsőoktatásban tanulni az élete végéig ugyanazzal az azonosítóval tud majd belépni, hiába kezd újra másik szakot, a kód ugyanaz marad.

Kérdező, szerintem ne pánikolj azon, hogy nem emlékszel már a neptunkódra, mert nagy valószínűséggel megküldik neked is levélben, ha mégsem akkor pedig a TO-n az ügyintéződtől elkérheted a kódot.

2013. júl. 27. 01:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Hiába adod elő magad még 3x engem nem kell meggyőznöd, én is jelentkeztem másik intézménybe MSc képzésre én is a másik egyetemtől kapott BSc-s neptun kódom kaptam vissza.

Ettől függetlenül továbbra is ugyanazt tudom mondani, hogy ex-szaktárs miután kirúgták mert nem teljesítette a 30 kreditet és újra felvételizett ugyanoda MÁS NEPTUN KÓDOT KAPOTT.

Tehát felesleges előadni, hogy nem kaphat más kódot, mert személyes adatok blablabla mert kaphat. Csak jellemzően nem kap újat, de NINCS KIZÁRVA.

Remélem már érthető így...

2013. júl. 27. 10:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Rendben, elképzelhető, hogy újat kap, én a saját tapasztalatomat írtam le,ne haragudj, ha ellenségesnek tűnt. Azt,hogy névből generálják nem én írtam. Akkor elképzelhető,hogy aki kibukik vagy kirúgják újat kap.
2013. júl. 27. 11:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Az ex szaktársad valamin változtatott azért az új NEPTUN kód..pl. ha lány férjhez ment v elvált, vagy akármilyen név változása lehetett..vagy a kód generálásnál egyszerűen elütötték a nevét..akár csak egy helyközzel, vagy az anyukája nevét pl. y helyett i-vel írta be valaki ahol generálják a kódot..mert egyébként nem adhat ugyanaz az adathalmaz azonos algoritmussal másik kódot.
2013. júl. 27. 11:06
 18/19 anonim ***** válasza:

"Az ex szaktársad valamin változtatott"

Tényleg utoljára: NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM változtatott semmin. Ugyanaz a képzés finanszírozási forma stb stb stb, minden ugyanaz. És az adatai sem voltak elírva, mert azt pedig a diploma kiadása előtt a TO-n nyilatkozat ellenében ellenőrizni kellett.

Amire tudok gondolni az az, hogy ha az egyetemi rendszeren 1 évig van ABC123 kódú hallgató, akit kirúgnak törlik a rendszerből, mert ő nem teljesítette a követelményt, akkor 3 hónappal később gondot okozhat, hogy ismét ABC123 kódú illető ismét fel van véve ugyanarra a képzésre, képzési szintre finanszírozási formára stb.

Nyilván más intézményben ez nem okoz gondot, hisz ott nincs ilyen előtörténeted...

2013. júl. 27. 11:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Neptunt nem az egyetemek generálják, hanem egy központ, attól hogy ott valaki esetleg egy karaktert elüt, még a diplomája vagy egyéb adatai lehetnek helyesen már.
2013. júl. 27. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!