Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ugye nem csak én nem kaptam...

Ugye nem csak én nem kaptam még neptunos jelszót?

Figyelt kérdés
Tulképp sms-en kívül még nem kaptam semmit.
2013. júl. 26. 23:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Küldenek majd levelet. Jelszóval nem sokra mész kód nélkül. Nekünk a születési dátum volt a jelszó.
2013. júl. 26. 23:17
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Relax. Nincs 2 napja, hogy felvettek, nem kell beszarni rögtön, hogy nem állított be a házad elé az egész dékáni hivatal, és gratulált a felvételidhez.

Majd 2 hét múlva jön levél, az egyetemen is emberek dolgoznak, és kb 1000 ember felvételét kell feldolgozniuk......

2013. júl. 26. 23:18
 3/19 anonim ***** válasza:
47%

Fognak küldeni egy db. "Neptun"-kódot

(azonosítót) meg hozzá jelszavat (ami csak számokból áll)

De várni kell rá olyan egy-másfél-két hetet.

2013. júl. 26. 23:20
 4/19 anonim ***** válasza:
30%

Nmme tudom, kapott-e már valaki egyáltalán

Sztem nem (mert nem olyan gyorsak azért)

Dehát "ráér", most nyaralni van a fél felsőoktatás

2013. júl. 26. 23:22
 5/19 A kérdező kommentje:

Tudom, csak olvastam, hogy valaki már belépett, ezért kérdeztem. Mert nekem elírták sok adatomat, és emiatt aggódtam, hogy nem kaptam meg az e-mailt, mert mégse írták át rendesen az e-mail címem. De oké.

Nem tojtam be, csak kérdeztem....

6/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát örülj az sms-nek is, egyik ismerősöm még azt sem kapott, pedig elég volt a pontja, és jól adta meg a telefonszámát.:DD
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Relax. Addig örülj, amíg nem kell belépned a neptunba. Onnantól fogod átkozni a napot, amikortól be kell lépned....
2013. júl. 26. 23:24
 8/19 anonim ***** válasza:
Ilyen gyorsan nem küldik azt ki. Én eddig fsz-re jártam, 2 éve mikor felvételiztem augusztus közepén kaptam meg a neptun kódot, a jelszó a születési dátum volt. Most újra felvételiztem, de szerintem nekem a neptun kódom nem változik, bár ebben nem vagyok biztos. De ha ez így van, akkor akitől hallhattad valószínűleg hasonló helyzetben van.
2013. júl. 27. 00:06
 9/19 A kérdező kommentje:
Ah, én is két éve felvételiztem már egyszer, de idén olyan más az egész... Ugyanott kötök ki végül. :D Remélem, kapok új azonosítót, mert már nem tudom a régit. Bár csak eszembe juttatnák. :o
2013. júl. 27. 00:11
 10/19 anonim ***** válasza:
31%

Majd megküldik.

Ha felvettek, akkor kell hogy küldjenek.

Ezen ne aggódj

2013. júl. 27. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!