Az orvosi harmadéve tényleg pokolian nehéz?
Igazán az első két év a legnehezebb!
A harmadik már könyebb..
Az a igazság hogy az ÁOK-on az első két évet a halgatók 70%-a 3 év alatt végzi el!
Nem értek egyet az előttem szólóval....illetve csak részben ( de ettől függetlenül nem pontoztam le).
Az első év végén van szakmai gyakorlat. Második év végén azért nincs nyáron gyakszi, mert a 3. év annyira nehéz, hogy rá kell készülni. Ez így van! Bárki bármit mond én is megbuktam pedig bírtam a strapát, de ez már nekem is sok volt. Én csak kitartást kívánok mindenkinek, aki elkezdi!
Szegeden, úgy hallom, harmadévben szórnak, SOTE-n viszont az első két évben, a harmadév nem nehezebb.
Ha valaki elhivatott és hajlandó tanulni, akkor egy-két pofára eséstől eltekintve nagy meglepetés nem fogja érni.
köszi a válaszokat.a szote-ra voltam kíváncsi, ezek szerint ott a 3.év nagyon durva.
várom a további véleményeket
Nem, ott a harmadév könnyebb !!!!
Az első két év ott a nehéz!
SZOTÉ-n harmadévben buknaka legtöbben kórélettanon és patológián. Ez tuti.
Az első év nem vészes, másodikban az anaton buknak elég sokan. De a legnehezebb a harmadév. Bár ennek ellenére én jobban szerettem, mint a másodikat.
(negyedéves szotés)
Nálunk meg inkább úgy van, hogy akki másodévben bukik, az nagy eséllyel harmadévben is.
Aki viszont másodéven átment, még mindig megnukhat harmadévben:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!