Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 30 éves vagyok, nagyon szeretn...

30 éves vagyok, nagyon szeretnék ápolónő lenni, szeptembertől kezdenék egy tanfolyamot, ami elvileg 18 hónap múlva ápolónői képesítést ad! Szerintetek jó ez a szakma?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretném csinálni,valahogy úgy érzem hogy ez minden vágyam....anno hallgattam anyámra,és kereskedő lettem,de szinte soha nem dolgoztam benne.8éve egy gyárban robotolok,amiből már nagyon elegem van,szeretnék emeberekkel foglalkozni.Egyébként ebben a szakmában el lehet helyezkedni?Vagy ide is kell jó sok hátszél???

2013. júl. 13. 20:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nagyon kedves mindenki,még mindig nem érdekel az a bizonyos sz@r puccolás :)

2,jelenleg a gyár ahol dolgozom,nem fizet többet minimálbérnél,ennél már többet kapnék ápolóként,hisz van érettségim :)

Külföld kilöve,3 kisgyermekem és férjem van,nem adnám fel az itteni életünket.

2013. júl. 14. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ok.Majd rájösz.
2013. júl. 14. 16:42
 13/15 anonim ***** válasza:

szia, hova valósi vagy? melyik suliba jelentkezel?

én is szeretnék ápolónő lenni és külföldre tervezek majd menni

2013. júl. 20. 12:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne figyelj arra, hogy a sok paraszt mit mond! Undorító. Szóval, igen, mindenképpen megéri, itthon mindig lesz munkád, igaz közel sem olyan a fizetés, mint külföldön. Ha külföldre mész ki, ami OKJ-s végzettséggel is lehetséges, akkor főleg megéri! Ha ez minden vágyad, akkor ne add fel, gyönyörű életcél más embereken segíteni. Remélem, hogy azok, akik korábban ilyeneket írtak, hálát adnak a sorsnak, ha egyszer kórházba kerülnek, és kifognak egy hasonló hozzáállású ápolót! SOK SIKERT!
2013. szept. 8. 17:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

32 évesen elkezdtem az Okj-t és már a tanfolyam első (!) hónapjában lett munkám - hihetetlen módon. Mondták, hogy hiányszakma.

Nagyon leköti az ember idegrendszerét, de szuper csapatok és emberek is összejöhetnek. Ne add fel, menni fog!

2015. máj. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!