Tudom, hogy ez így itt furcsa lenned hol tudnék online vagy bárhol gimnáziumokat keresni?
Hirtelen ezt találtam:
Nem tudom milyen megyében laksz, de itt fel vannak megyénként sorolva az iskolák. Egyébként mi anno rendeltunk egy kis könyvet, amiben a megyei iskolák le voltak írva. Ha jól emlékszem "Pályaválasztási tájékoztató" volt a címe.
Szia! Ne görcsölj! Én most fejeztem be a 8.-at, és én is baromira rá voltam görcsölve, hogy úristen hova menjek aztán hogy nem fognak felvenni, de a végén rájöttem, hogy ezzel megnehezítettem magamnak ezt az egészet, mert a felvételire baromi sokat gyakoroltam, mert is, de amikor már élesben ment annyira izgultam, hogy eléggé elszúrtam :S Izgultam a szóbelin, ami miatt mindenhol remegve beszéltem, és a nevemet is elfelejtettem. De amit kérdeztek azt tudtam, és fel is vettek oda ahova akartam menni.
Azt hiszem már nem adnak ki ilyen pályaválasztási tanácsadós könyvet, de könyvtárból ki lehet kölcsönözni régebbi változatot, nekem ez volt meg: [link]
Ebben is le van írva a legtöbb suli, amelyik meg érdekel nézd meg a honlapját. Menj el minél több nyílt napra, mert nagyon sokat megtudhatsz az iskoláról, a tanárokról és az oda járó diákokról. Esetleg menj oda valakihez aki szimpinek tűnik,és kérdezd meg hogy szeret-e abba a suliba járni, és miért (persze ezt csak akkor ha elég bátor vagy hozzá). Ne izgulj! Remélem tudtam egy kicsit segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!