MOME formatervezés szakra mennyi esélyem van bejutni?
Tehát a helyzet a következő: gimibe járok, jövőre végzős leszek. Mindig is érdekelt a formatervezett bútorok világa, de sajnos nme igazán jó a rajztudasom. Egyébkent semmiből sem vagyok egy kiemelkedő tehetség. Általános tagozatra járok a gimnáziumban. A szülők pedig olyan helyre akarnak küldeni, ami egyáltalán nem érdekel.
Nagyon sok jó ötletem van, az asztalosmunkához is konyítok valamennyit, varrás is megy nekem, de sajnos rajzolni nem tudok.
kezdjék valami rajztanfolyamban és készítsek egy referenciamunkát, akkor talán sikerül bejutnom? Vagy hagyjam az egészet?
tanácsatitokat várom, jobban kifejtem a problémámat ha szükséges.
Amit én ajánlok:
-Nyáron egy jobb agyféltekés rajztanfolyam
-Suliidőben külön rajztanár
-Gyakorolj minél többet és fejleszd magad
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem
Nyugat-magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Kar
itt van formatervezés az országban a Momera nagyon nehéz bejutni de azért próbáld meg viszont a NYME-re már könnyebb vagy esetleg olyan szak nem jött be hogy
ipari termék- és formatervező mérnöki
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar
Nyugat-magyarországi Egyetem Faipari Mérnöki Kar
Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar
Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar
Nem átverés, Hát az agyunk egyik fele a kreativitás stb, és ezt erősítik meg benned vagy valami hasonló, ismerőseim jártak oda és látszik is :) De a ha a tanfolyam nem akkor a könyv ott van az is van olyan jó:)
Egyik rokonom az a nemrég említett formatervező mérnöknek tanult az Óbudai egyetemen. :)
Mindenképpen államilag finanszírozottra akarok menni, mivel a szüleim nem azért sz*arják az adót, járulékokat, hogy még a tanulást is fizessék.
Előszörre a MOME utána meg még elválik, hogy mit jelölök, mert Budapestre tudnék csak menni tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!