Kémia emelt szóbeli témakörök/tételek/témák vannak valakinek kidolgozva, aki meg is dob vele? Többször olvastam már itt, hogy kidolgozták.
Figyelt kérdés
Nagyon hálás lennék az illetőnek!2013. júl. 3. 20:30
1/6 anonim válasza:
Miért nem dolgozod te ki? Legalább közben megmarad.
2/6 anonim válasza:
Azt felesleges kidolgozni, szimplán meg kell tanulni a könyvet, mert abból bármit kérhetnek. Szerintem a mozaikos a legjobb.
3/6 anonim válasza:
Nincsenek tételek, nem lehet kidolgozni semmit. Az én "kidolgozásom" abból állt, hogy minden leckéről írtam egy vázlatot a mozaikos 11-12-s könyvből. Az előttem válaszolók közül az egyik pedig tényleg jól mondta: ha kijegyzeteled a lényeget, már nagyjából tudod is, utána már csak párszor kell átnézni és sokkal könnyebb a tanulás.
A tényleges kidolgozást csak a szóbelin kihúzható kísérleteknél lehet megvalósítani, ennél is sokkal jobban jár mindenki, ha magának dolgozza ki, mert sokkal könnyebb megjegyezni mindent. Nehéz nekiállni de sokkal jobban jár vele az ember...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a másét akarom megtanulni, hanem egy sémát szeretnék, amit átdolgozhatok. Szerintem jobb a saját kidolgozás, én át akarom formálni saját magamnak, kiegészíteni, megtoldani, stb. Csak egy sémát szeretnék, ami alapján elindulhatok. A mozaikos könyvet ismerem, szerintem nem készít fel rendesen emelt szintre.
2013. júl. 3. 21:06
5/6 anonim válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. júl. 3. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!