ELTE-BTK magyar szak vélemények?
Kedves válaszoló!
nem kértem a virtuális támogatásodból.
VÉGRE valaki, próbálom hetek óta felkutatni, hogy hátha van más, aki magyar szakot jelölt az ELTE-n. Nekem meggyőzőek voltak, mikor ott voltam nyílt napon. Remélem, hogy felvesznek :)))
Hány pontod van?
Én ott végeztem, valóban nem túlságosan nehéz, bár a nyelvészettel többen szenvednek az irodalmár érdeklődésűek közül és fordítva, illetve nyelvészetből a szófajtan, mondattan elég nehéz, irodalomból pedig az irodalomelmélet, de odafigyeléssel, szorgalommal teljesíthető könnyen 4-esre, 5-ösre. Mindig sokan vagyunk, nagyon jók a tanárok, komoly, elismert szakemberek, nagyon jó és érdekes tárgyak vannak, sok választási lehetőség van...Ha bármi érdekel, írj nyugodtan privátot.
Elhelyezkedésről nem tudok sokat mondani, most mesterszakon vagyok, viszont akadnak lehetőségek, ha az egyetem alatt próbálkozol valahol dolgozni vagy ha teheted, akár fizetetlen gyakornoki helyet bevállalni pl. egy kiadónál (ahelyett, hogy a Mekibe menj dolgozni, ami tényleg nem sokat ér - mármint az egyetem alatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!