Az Ady Endre gimnázium Debrecenben jó suli? Jár innen oda valaki? Milyen a felvételi?
Nem, mivel meg sem jelöltem. Előtte begyűjtöttem kellő infót a gimikről:D:D:D
Viszont két barátnőm jár oda és mind a kettő megbánta hogy odament. Hiába próbáltam őket lebeszélni.
Én csak annyit mondanék,h két helyen is megjelöltem az Adyt,mert nagyon oda akartam menni,csak jót hallotam róla szinte,a rosszakkal meg nem is foglalkoztam..:DSzínjátszásra szerettem volna menni,de sajnos nem vettek fel,viszont kéttanra igen:D:D..Eleinte kicsit rossz érzés volt,de mivel hiszek a sorsban(kissé babonás vok,nem tehetek róla:DD)nem fellebeztem és nem is bántam meg...:Dés egyáltalán nem bunkók az adysok,lehet h egy két ember nem a legmegfelelőbben viselkedik,de ilyen személyiségek mindenhol előfordulnak,szóval sztem ez a kijelentés kissé elhamarkodott volt...8-)
Ja és téved,aki azt álította h nem a 8 éves tudásodra voltak kívácsiak...úgy mondanám,h nem csak arra:)hanem magára a személyiségedre is:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!