Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az Ady Endre gimnázium Debrece...

Az Ady Endre gimnázium Debrecenben jó suli? Jár innen oda valaki? Milyen a felvételi?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 21:33
1 2
 1/13 anonim válasza:
Én oda járok. Nagyon zsír szerintem.
2009. okt. 14. 21:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm oda jár és nagyon szeret oda járni:)
2009. okt. 14. 21:53
 3/13 anonim válasza:
Nagyon jó, oda járok. Felvételi kicsit zsúfolt, három szinten minden teremben huszonöten-harmincan írtunk... sokan voltunk, meg sem álmodtam hogy felvesznek, de felvettek. Akit felvennének ide, de nem ide jön az nincs eszénél!!!
2009. dec. 4. 22:56
 4/13 anonim válasza:
szeptembertől én is ide járok majd :) német-ének tagozatra :)
2010. máj. 19. 14:29
 5/13 anonim válasza:
21%
Oda jelentkeztem, első helyen. Nem vettek fel. A második helyen megjelölt iskolába a TÁG-ba vettek fel. Nem tudom, igazbából nem is bánom. Ismerősünk lánya is oda jelentkezett nem vették fel, ezért fellebbezet, közölték vele, hogy hiába a protekció, nem tudják elintézni neki hogy fel vegyék. Az anyukája a magyar államnak kicsengetett pár százezer forintot, hogy a csemetéjéből, pompás kis üres lelki nyomoroncot faragjanak. Pénz beszél, kutya ugat. Többször is voltam ott, mert unokatestvérem oda járt színjátszóra. Rettenetesen bunkók voltak a diákok, és még a Tágra mondják ,hogy elit emberek járnak. A felvételi nagyon alap. Nekem ment mint a karikacsapás. Itt nem a 8 éves tudásodra voltak kíváncsiak, hanem arra, hogy mennyire vagy élet képes, hogy pörög az agyad, tudsz-e társalogni, értelmesen tuds-e beszélgtni.
2010. jún. 20. 19:13
 6/13 anonim válasza:
100%

OFF: Ha nem ide jársz csak voltáűl itt kétszer honnan tudod hogy milyen?

Nagyon jó iskola, senki nem bunkó én imádom:D

2010. júl. 26. 13:18
 7/13 anonim válasza:
ha még nem voltál bennt egy órán sem és nem vettél részt egy iskolai programon sem akkor szerintem nincs jogod véleményt alkotni. Ha a protekcióról esik szó akkor azt tudom csak mondani hogy ez minden iskolában van. A TÁGban is. És igen az Adyban vannak elit emberek de a minden más iskolában vannak. Szerintem az Ady nagyon jó iskola rengeteg iskolai program van és kedvezmény. Én ide járok hatosztályos képzésre és imádom. Mindenkinek megéri ide jelentkezni. Laura.
2011. jan. 24. 13:02
 8/13 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés de muszáj válaszolnom mert kissé felbosszantott az egyik válaszoló.. ha a felvételi olyan alap akkor hogyan történhetett meg, hogy mégsem vettek fel?....érdekes...úgy érzem azért ócsárlod a sulit mert sértett vagy amiatt , hogy nem voltál elég jó bejutni.Egyébként én is oda járok és sokkal különb suli mint sok másik...és nem elitképző...
2011. jún. 17. 23:57
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó hozzászóló: biztos azért nem vették fel, mert a felvételiztetők szerint nem illett bele a suli imidzsébe. Sokkal jobban járt a TÁG-gal, mert ott sokkal nagyobb lexikális tudásra tesz majd szert, mint az Adyba. Igenis nagyon felvágnak az adysok, főleg a színjátszósok, bekerülnek és máris színésznek képzelik magukat, közben meg van talán 3-4 közöttük aki tényleg annak való. És a NYEK tagozata is egy nagy nulla, hiába magas a 0. évebn az óraszám.
2011. jún. 29. 21:34
 10/13 anonim válasza:
100%
gondolom téged sem vettek fel :D
2011. jún. 29. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!