Az Ady Endre gimnázium Debrecenben jó suli? Jár innen oda valaki? Milyen a felvételi?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 21:33
1/13 anonim válasza:
Én oda járok. Nagyon zsír szerintem.
2/13 anonim válasza:
Az egyik barátnőm oda jár és nagyon szeret oda járni:)
3/13 anonim válasza:
Nagyon jó, oda járok. Felvételi kicsit zsúfolt, három szinten minden teremben huszonöten-harmincan írtunk... sokan voltunk, meg sem álmodtam hogy felvesznek, de felvettek. Akit felvennének ide, de nem ide jön az nincs eszénél!!!
4/13 anonim válasza:
szeptembertől én is ide járok majd :) német-ének tagozatra :)
5/13 anonim válasza:
Oda jelentkeztem, első helyen. Nem vettek fel. A második helyen megjelölt iskolába a TÁG-ba vettek fel. Nem tudom, igazbából nem is bánom. Ismerősünk lánya is oda jelentkezett nem vették fel, ezért fellebbezet, közölték vele, hogy hiába a protekció, nem tudják elintézni neki hogy fel vegyék. Az anyukája a magyar államnak kicsengetett pár százezer forintot, hogy a csemetéjéből, pompás kis üres lelki nyomoroncot faragjanak. Pénz beszél, kutya ugat. Többször is voltam ott, mert unokatestvérem oda járt színjátszóra. Rettenetesen bunkók voltak a diákok, és még a Tágra mondják ,hogy elit emberek járnak. A felvételi nagyon alap. Nekem ment mint a karikacsapás. Itt nem a 8 éves tudásodra voltak kíváncsiak, hanem arra, hogy mennyire vagy élet képes, hogy pörög az agyad, tudsz-e társalogni, értelmesen tuds-e beszélgtni.
6/13 anonim válasza:
OFF: Ha nem ide jársz csak voltáűl itt kétszer honnan tudod hogy milyen?
Nagyon jó iskola, senki nem bunkó én imádom:D
7/13 anonim válasza:
ha még nem voltál bennt egy órán sem és nem vettél részt egy iskolai programon sem akkor szerintem nincs jogod véleményt alkotni. Ha a protekcióról esik szó akkor azt tudom csak mondani hogy ez minden iskolában van. A TÁGban is. És igen az Adyban vannak elit emberek de a minden más iskolában vannak. Szerintem az Ady nagyon jó iskola rengeteg iskolai program van és kedvezmény. Én ide járok hatosztályos képzésre és imádom. Mindenkinek megéri ide jelentkezni. Laura.
8/13 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés de muszáj válaszolnom mert kissé felbosszantott az egyik válaszoló.. ha a felvételi olyan alap akkor hogyan történhetett meg, hogy mégsem vettek fel?....érdekes...úgy érzem azért ócsárlod a sulit mert sértett vagy amiatt , hogy nem voltál elég jó bejutni.Egyébként én is oda járok és sokkal különb suli mint sok másik...és nem elitképző...
9/13 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló: biztos azért nem vették fel, mert a felvételiztetők szerint nem illett bele a suli imidzsébe. Sokkal jobban járt a TÁG-gal, mert ott sokkal nagyobb lexikális tudásra tesz majd szert, mint az Adyba. Igenis nagyon felvágnak az adysok, főleg a színjátszósok, bekerülnek és máris színésznek képzelik magukat, közben meg van talán 3-4 közöttük aki tényleg annak való. És a NYEK tagozata is egy nagy nulla, hiába magas a 0. évebn az óraszám.
10/13 anonim válasza:
gondolom téged sem vettek fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!