Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szeretnék fiImezésseI fogIaIko...

Szeretnék fiImezésseI fogIaIkozni . HoI Iehet iIyet tanuIni (egyetem vagy fősuIi)? Többi Ient

Figyelt kérdés
Most 12es vagyok és szeretnék fiImezést tanúIni ha nem is színész , rendező , producer iIyesmi. HoI taIáIok iIyen suIit ErdéIyben vagy Magyarországon ? És ha tudjátok miIyen átIaggaI vesznek feI áItaIában ?
2009. okt. 13. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Pl itt:

Pécsi Tudományegyetem - BTK - Film-Kommunikáció szak

Nem tudom milyen átlaggal vesznek fel.

2009. okt. 13. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Magyar Színművészeti Egyetem. Operatőr, vágó, rendező, televíziós szerkesztő-rendező képzések indulnak de nagyon nehéz bekerülni és nem minden évben startolnak ezek a szakok.

Valamivel párban kommunikáció szakot javaslok, esetleg esztétikát, stb... Ezen kívül kapcsolatéptést, illetve könyörögd be magad gyakornoknak egy-egy produkcióhoz, rendezőhöz, stb. Nem fognak elzavarni-tapasztalat.:)

2009. okt. 13. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
elte btk film szak
2009. okt. 13. 12:10
 4/8 A kérdező kommentje:
2. Nem tudod véIetIenüI hogy jövőre induI e . És miIyen köItséggeI járnak ezek a szakok ?
2009. okt. 13. 16:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Az számít hogy mibőI éretségizem ?
2009. okt. 13. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
rengeteg okj-s képzés van ezen a területen beül. persze minden ilyen érdeklődésű embernek az álma a Filmművészeti egyetem, ahová bejutni...hogy is fogalmazzunk, lehetetlen. lehetetlen sok pénz, még több kapcsolat és szererencse nélkül. nem mintha az okj-s képzések nem lennének elég drágák. filmes szak am a legtöbb bölcsészkaron van. meglepődnél milyen sok helyen. de lószarra se mész velük, már bocsánat. engem is nagyon érdekel a dolog, úgy tervezem vmi bölcsész és előbb-utóbb (magyar)tanárképzőbe megyek és amellett jelentkezem egy mádiás okj-re. nem sok esélyem van rá h jól keressek majd, v h fasza életem legyen. humán érdeklődéssel...
2009. okt. 13. 23:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Mégis mennyi az a sok pénz ?
2009. okt. 14. 04:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a fasza éIethez nem sok pénz keII hanem csaIád barátok és egy oIyan meIó amit szeretsz persze az nem árt ha jóI megtudsz éIni beIőIIe amúgy megértem mire gondoIsz és sok sikert
2009. okt. 14. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!