Milyen gyakran kell járni a konzulenshez?
Figyelt kérdés
Most írok először szakdogát,egyszer voltam megbeszélésen a konzulensemnél,ez volt olyan 2 hete,azóta nem.Látni láttam,hisz van vele 2 órám is.Most nem akarok csak azért menni,hogy menjek,kellene valami indok is,de ha nincs gondom,akkor ne keressem fel?2009. okt. 12. 18:46
1/3 anonim válasza:
Én az elején egyeztettem vele, meg a kész dolgozatot mutattam meg neki, aztán kijavítottam amit kért. Ennyi. (Nem egyetem, hanem felsőfokú akkreditált OKJ szakképzés volt)
2/3 A kérdező kommentje:
Ja,és egyetemre járok.
2009. okt. 12. 19:24
3/3 anonim válasza:
Nézd meg a vizsgaszabályzatot, ahol le van írva a követelmény a szakdoliról. Ott meg kell adják min. hány alkalommal kell találkozz a konzulenssel. Ennél kevesebb alaklom esetén el sem fogadják a dolgozatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!