Nappali tagozatos hallgatói jogviszony, passzív félévvel?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nyárra úgy néz ki, hogy összejönne egy elég jó gyakornoki munka, de most a tavaszi félévben passzívon voltam. Az őszi félévre már felvettem a tárgyaimat, így látható, hogy aktívon leszek. A közvetítő cég hirdetésébe az volt írva, hogy feltétel a nappali tagozatos hallgatói jogviszony. A fentebb leírtak alapján most akkor én jelentkezhetek? Elvileg nem diákmunkának van hirdetve, tehát nem is igazán értem, hogy ez miért szükséges, főleg, hogy nyár van, így a két félév között nem is egyértelmű. A tanulmányi osztályon adnak ilyen igazolást?2013. jún. 20. 23:27
1/2 anonim válasza:
Jelentkezz, aztán kiderül. Ha felvesznek, szerintem nem fognak ezen szívózni.
2/2 anonim válasza:
A Tanulmányi Osztályon olyan igazolást tudnak adni, hogy a jelenlegi féléved passzív. Arra biztosan nem kapsz igazolást, hogy mi lesz a következő féléveddel, hiszen a félév lezdetéig még simán meggondolhatod magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!