Ha kritikus (pl. film vagy könyv) szeretnék lenni, akkor hol van lehetőségem tanulni ezt?
olyan nincs, hogy kritikus
most ez honnan jött? puzsér őrület vagy mi?
puzsér is pl magyar-töri szakos volt az egyetemen.. + műsorvezető, újságíró..
de egyébként nézd meg a "kritikusok" életrajzát
nem mondjuk elte/szte/ppke btk kritikus szakra jártak... -.-
nem szoktam ilyet mondani senkinek sem, de most mondom: nem lesz belőled kritikus..
az nem ott kezdődik,hogy szereted a magyart meg a filmeket.. meg te jóságos ég, amiket írtál... hagyjuk inkább..
Kritikus általában úgy lesz az emberből, hogy van már mögötte szakmai tapasztalat, elismertség, és sok ember ad a véleményére. Elég abszurd lenne, ha valaki 3 év fősuli után jogot kapna arra, hogy ítélkezhet olyan emberek munkái felett, akik már több évtizede a szakmában vannak.
A másik lehetőség, amit a youtube-on sokan csinálnak, hogy önálló műsorban, humorosan adod elő a kritikát. Természetesen ehhez elengedhetetlen a jó kiállás, a kreativitás, egyéni stílus, és a téma ismerete. Az ilyen előadók is általában filmszakot végeztek, illetve filmes munkával foglalkoznak.
istenem, komolyan mindig csak ezzel az "intelligens szöveggel" tudtok visszavágni a negatív válaszokra?
attól, hogy bunkó vagyok (pedig a válaszom volt bunkó, maximum nyers), nem vagyok buta.. de úgy látszik ti kedves naiv kérdezők így gondoljátok, és ezért az intelligencia épp hogy nem nálatok kezdődik..
ja, és a kis taknyos tizenöt éves s*ggeddel nekem te ne dirigáljál.. igen igen tudom, jövő hónapban már 16 leszel! ú
nem emlékszem, hogy kértelek volna az okfejtésre
annyira nem érdekel a véleményed, hogy ez a pár karakter is már túl sok
itt válaszolnék a kedves kérdező privát üzenetére is
nos, hiába írtál egy kisregényt drágám, végig sem olvastam
hasonlókat tudok mondani, nem érdekelsz és ostoba vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!