Szerintetek ez jó könyv? (Biológia érettségi)
2013. máj. 28. 11:03
1/3 anonim válasza:
Több tanítványom kezében láttam, akik emelt biológiát csináltak, ha nekik ezt ajánlotta a tanárnő (aki nagyon ért a hivatásához), akkor azt kell mondanom, igen, biztosan nagyon jó.
Sok sikert, ha most érettségizel!
2/3 anonim válasza:
Nekem még sose volt a kezemben ez a könyv, pedig elmondhatom, hogy szinte az összes biosz könyvet megvettem az emelt érettségire (itt a kivétel). Ha szóbelire készülsz, akkor a 130 tétel biológiából c könyvet ajánlom. Az nagyon jó + egy átfogó ismétlést, így biztosan nem kérdeznek olyat, amiről ne hallottál volna.
3/3 anonim válasza:
Nekem megvan ez a könyv, de egyébként annyira azért nem jó. Illetőleg vannak benne jó részek, viszont nem a követelményrendszer alapján íródott és tele van felesleges részekkel. Úgyhogy én így kijelöltem azokat a témákat, amik előfordulhatnak érettségin, de azon belül is egy csomó olyanra kitér, amit nem is kell tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!