A Semmelweis Egészségügyi karán lehet egyszerre végezni a szülésznő és a védőnő szakot?
Nos vannak időszakok amikor "hullik a hajam", hogy mindennek eleget tudjak tenni.
Már nem kezdő vagyok ezen a téren, mert eü karon 3 éves voltam, jogi karon 2 éves.
Egy biztos nem igazán van lehetőséged egy tárgyból kétszer vizsgázni. Az a titka hogy jól beosztod a vizsgaidőszakot, tanulsz hogy minden egyből menjen..mert időbe nem fér bele max egy bukás lehet..igaz én nem szoktam egyszer sem..(eddig..és remélem így is marad)
Megéri a dolog..
Szerencsésebb lett volna a védőnőire jelentkezned először. Persze lehet hogy két nappali is működik egyszerre, ha ilyen hasonló területről választod a szakokat, mert nekem nem sok a közös tárgyam annyi biztos. Időd másra alig marad..lefoglal rendesen.
Azzal számoltál hogy csak 12 állami ösztöndíjas féléved van?
A két szak 16 félév, úgyhogy ha simán megy minden akkor 4 félévet fizetned kell, ami azért 1 millió 200 ezer most..akkor ki tuja mennyi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!