Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol lehet tanulni matek-tehets...

Hol lehet tanulni matek-tehetséggondozó tanári szakon? És pontosabban mi is a tehetséggondozó tanár feladata? Megéri? Jól fizet? Több lent.

Figyelt kérdés
Matekkal szeretnék tovább tanulni és mondták hogy legyek könyvelő de úgy gondolom hogy az túl nehéz?! így bejött hogy akkor tanár de mivel se a kémia se a fizika nem vonz így mellé azt mondta ismerősöm hogy tehetséggondozó.
2013. jún. 15. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Még jó hogy tehetséggondozó nincs.
2013. jún. 15. 21:24
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor?? nekem azt mondták.
2013. jún. 16. 08:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi az hogy akkor? Nincs. Nem tudok mást mondani.

De nem hiszem el hohy egy tantárgy sincs amit szeretnél a matek mellett.

2013. jún. 16. 12:19
 4/6 A kérdező kommentje:
humán nem szeretem, kémia őő egy hülye égési egyenletel sem boldogulok, fizika hát elég rossz meg nem is érdekel, ének nincs ének hangom, rajz nem tudok rajzolni. :DD
2013. jún. 16. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudok mit csinálni neked. Ne legyél tanár.
2013. jún. 16. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg, haérdekel a matek és benned van az az érzés, hogy szívesen továbbadnád a tudásodat, a gyerekek sem riasztanak el, akkor menj matek szakra vagy most már van osztatlan pl. Matek és angol. A nyelv úgyis kell, s jól is jön bármikor. S ezután már tanári végzettséggel lehet elvégezni atehetséggondozói tanári szakirányú képzést. Vagy ha jól tudom, van belőle talán mesterszak, s akor 2-3 félév pluszban.
2013. aug. 15. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!