Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » IDÉN mikor lesz ELTE BTK...

IDÉN mikor lesz ELTE BTK nyílt nap?

Figyelt kérdés

Már mindenhol néztem, de eddig csak a "tavalyi" időpontot találtam meg (2009.január). Fontos lenne, mert idén érettségizem, és most nézem az egyetemeket.

Előre is köszönöm!

2009. okt. 10. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalatom, hogy az egyetemeken az esetek 99%-ban minden évben kb ugyanazokon a napokon vannak a nyílt napok.
2009. okt. 10. 16:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, talán lehet hogy idén is így lesz... Az bizonyos nap "tavaly" szombatra esett... De hálás vagyok érte, minden bizonnyal majd (valamikor) ki lesz írva. :D
2009. okt. 11. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
A honlapon még nincs fönt, az egyetemen sincs kiírva, szerintem várj még vele.
2009. okt. 12. 20:03
 4/9 A kérdező kommentje:
nos, akkor majd folyamatosan figyelem a honlapot ^^ gondolom az lesz az első, ahol majd ki lesz írva :3
2009. okt. 12. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
tavaly engem is érdekelt,de egy hónappal előtte mondtak csak pontos dátumot.tök jó,mert akkor volt a szalagavatóm,és ha el tudtam volna menni,most lehet nem is itt ülnék!
2009. okt. 13. 14:11
 6/9 A kérdező kommentje:
:S:S hát én remélem, hogy nem fog a kettő ütközni, bár erre csekély az esély... mindenesetre sajnálom, hogy Neked nem sikerült :"(
2009. okt. 14. 20:27
 7/9 anonim válasza:

hello. én olyasmit találtam hogy 2010 jan.9...de itt van egy link a biztonság kedvéért

[link]

én is oda készülök :)

2009. nov. 20. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

A Kar honlapján is ez van, de bent az egyetemen még nem láttam plakátot.

2009. nov. 21. 20:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!! ;D
2009. nov. 23. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!