Ezekhez a szakokhoz mennyire szükséges a matek? Ha nem vagyok belőle túl jó, attól még tanulhatok ezek közül valamit?
Pénzügy és számvitel
Pénzügyi szakügyintéző
Ügyfélkapcsolati (pr) menedzser
Marketing- és reklámügyintézés
Hirdetés ügyintézés
Rendezvényszervezés
Kifelejtettem:
Gazdálkodási és menedzsment
Kereskedelem és marketing
Év közben vannak érdekes és nehéz matekok.
Gazd. menedzsmenten BSC-n Kalkulus.
A matekkal olyan szinten kell barátságban lenned, hogy tudj egyenletet megoldani és behelyettesíteni értékeket. :)
Ha ezek a szakmák tényleg érdekelnek akkor bennük a matekos feladatokat is érteni és szeretni fogod.
Köszönöm! :)
Gondolom a rendezvényszervezőknek sem igazán van szükségük a matekra, de azért besoroltam azt is a listába, mivel némi köze van a többihez, illetve az is érdekel.
BSC képzés vagy FSZ vagy OKJ vagy valami más ?
Itt vannak a tavalyi ponthatárok felsőoktatási intézményben folytatott tanulás esetén.
Természetesen nem mérvadóak, mert van hogy egy év alatt 50 pontot is változhat a szak ponthatára.
Azonban inkább a csökkenésre szavaznék, mert csökkent a felvételizők száma is.
Mind a három szóba jöhet igazából. OKJ-t is szeretnék, talán azzal kezdeném, mert 20 évesen fogok érettségizni, és jelenleg csak 21 éves korig ingyenes. Aztán mennék BSC-re, utána meg meglátom, hogy szükség van-e FSZ-re vagy sem.
Köszönöm a linket, áttanulmányozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!