Sebiambrus kérdése:
Egy Olajmérnök segítségére lenne szükségem! Miskolcon fogok tovább tanulni a muszaki földtudományi karon és minden szükséges információt szeretnék megtudni az OLajmérnöki szakról! Egy ott végzett olajmérnök írjon Légyszi. Valami infót tudtok róla?
Figyelt kérdés
Olajmérnök#Olajmérnök.
2013. jún. 6. 22:25
1/2 anonim válasza:
Szia! Én még nem végeztem, majd csak jövőre fogok. Mit szeretnél tudni pontosan?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi hogy írtál, pontosan azt szeretném tudni hogy milyen lehetőségeid lesznek / vannak, ha megszerzed / megkapod a diplomát, könnyen el lehet vele helyezkedni, tapasztalataid szerint ? Milyen sokat tanultál, nagyon nehéz bejutni az olajmérnöki szakra a 4. félévtől ha jól tudom onnan van a szakosodás ? A kezdő fizetés kb mennyi? az egyetem szimpatikus neked, milyen a légkör ? Van jövője, érdemes oda menni szerinted ? Nagyon sokan mondják hogy hiányszakma, mi a véleményed ? Kb minden infót szeretnék tudni :)
2013. jún. 7. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!